Cautare

1610 de rezultate pentru "stiri protv oradea" (7.23 secunde)
Potrivit presedintelui PSD Oradea, Dan Matei, publicatia a fost adusa, in cursul noptii de miercuri spre joi, de la sediul central al partidului, de catre un membru al organizatiei judetene.
Noul presedinte al Partidului Conservator, Daniela Popa, a fost prezenta, ieri, la Oradea, pentru a lua pulsul filialei si a vedea care este stadiul pregatirilor pentru alegerile locale.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat demisia in cadrul sedintei de ieri a Guvernului, dupa ce luni si-a lansat candidatura la Primaria Oradea, din partea Partidului National Liberal.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
La randul sau, prim-vicepresedintele Florian Pantea si presedintele organizatiei municipale Oradea a PRM, Mihai Drecin, au aruncat sageti spre conducerea centrala a partidului, careia ii atribuie o parte din rezultatele slabe obtinute de partid la nivel national.
Tot la sfarsitul lunii trecute Biroul Permanent Judetean al PD-L Bihor a stabilit data alegerilor pentru conducerea organizatiei Oradea, dizolvata in urma rezultatelor proaste obtinute la alegerile locale din iunie.
*Fostul primar acuza actuala administratie de incompetenta, dar si ca stie sa-si faca imagine Democrat liberalii bihoreni se i-au de modul in care actuala conducere a primariei din Oradea intelege sa faca administratie locala, ei referindu-se cu precadere la reparatiile scolilor si la asociatia spitalelor.
Catalogata de multi drept o surpriza, decizia UDMR a fost prezentata ieri presei de viceprimarul municipiului Oradea Biró Rozália, drept un act normal.
Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, pesedista Lia Pop, sustine ca organizatia politica al carei membru este isi propune, in cazul in care va ajunge la guvernare, doua proiecte ambitioase pe sanatate si justitie.
PDL Bihor vrea un senator si trei deputati Fostul primar al municipiului Oradea considera ca Partidul Democrat are puterea de a se bate de la egal la egal cu reprezentantii PNL si UDMR chiar daca rezultatele la ultimele alegeri locale au fost sub asteptari.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
Acesta a afirmat ca este inadmisibil ca "Tariceanu sa vina la Oradea si sa-i certe pe locuitorii de pe strada Densusianu care se plangeau ca le crapa peretii la case din cauza lucrarilor la centura".
Candidatul PDL Bihor la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, Octavian Bot, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, daca va strange un numar mai mic de voturi decat contracandidatii sai, se va impusca in direct, intr-o emisiune televizata.
Am dublat, practic, scorul pe Oradea si am crescut cu 5% in judet. Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
In 2003, a fost detasat la Parchetul National Anticoruptie Oradea. Liviu Popa a mai lucrat si in structurile Politiei Oradea.
La cel de-al X-lea Congres al UDMR, care se va desfasura la Oradea pe 26-27 februarie vor participa 555 de delegati, alaturi de liderii PSD, PNL si PDL precum si invitati din Ungaria, Slovacia si Serbia. ... Mures, Covasna, Harghita, Satu Mare, Salaj, Bihor si Oradea.
Acesta a declarat ca nici el, nici omologul sau liberal, Crin Antonescu, nu merg la Congresul UDMR de la Oradea pentru a face oferte, ci pentru ca au fost invitati.
Am condus Regionala Vamala Oradea intre ’93 si ’96.
(...) Una din temerile noastre este ca, avand si administratia si banii in mana, PDL - chiar si cu doar 10 la suta - poate sa ne impiedice de a forma guvernul in 2012 si sa ne duca sub 50 la suta cum a mai facut (...)", a declarat, vineri seara, la Oradea, Adrian Nastase, referindu-se la modul in care PDL, dupa alegerile prezidentiale din 2009, a format o majoritate parlamentara prin crearea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.
google-analytics.com